Brezplačna dostava

za celotno Slovenijo

Brezplačni testerji

ob vsakem naročilu

20,000 strank

kakovost, varnost, zasebnost

Nizke cene

velja za vse izdelke

FAQ – Pogosta vprašanja uporabnikov

Kakšna je prednost spletnega naročanja zdravil?

Naročanje zdravil prek spleta je v današnji družbi vse bolj priljubljeno in obstaja več pomembnih prednosti, zaradi katerih je ta možnost privlačna. Tukaj je nekaj ključnih prednosti spletnega naročanja zdravil:

1. Priročnost in dostopnost: Ena od glavnih prednosti je priročnost, ki jo ponuja spletno naročanje zdravil. Potrebna zdravila lahko naročite iz udobja svojega doma, ne da bi morali iti v lekarno. To je še posebej uporabno za tiste, ki živijo na oddaljenih območjih ali imajo omejeno mobilnost.
2. Diskretnost: Naročanje zdravil prek spleta zagotavlja diskrecijsko pravico ljudem, ki želijo obdržati zasebnost svojih zdravstvenih težav in tudi lastne identitete. Brez pogovora s farmacevtom iz oči v oči se ljudje počutijo bolj svobodne in sproščene.
3. Večja izbira izdelkov: spletne lekarne pogosto ponujajo večjo izbiro zdravil in medicinskih izdelkov v primerjavi s fizičnimi lekarnami. Ljudje si lahko ogledajo izdelke različnih proizvajalcev ter primerjajo in izberejo najugodnejše možnosti.
4. Cene in akcije: Spletne lekarne pogosto ponujajo ugodnejše cene v primerjavi s fizičnimi lekarnami. Prav tako imajo mnogi od njih pogoste promocije in popuste, ki dodatno znižajo stroške zdravil za uporabnike.
5. Skrajšanje čakalnih dob: Izognite se dolgim ​​vrstam in čakanju v lekarnah z naročanjem zdravil preko spleta. Hitra dostava neposredno na vaš domači naslov pospeši postopek in ga naredi bolj priročnega.

Kako izbrati pravo zdravilo zase?

Izbira pravega zdravila zase je ključni korak pri ohranjanju lastnega zdravja. Zato našim strankam ponujamo široko paleto izdelkov, izbira pa ostaja na vas. Da bi izbrali pravo zdravilo, je pomembno, da natančno razumete simptome, ki jih želite zdraviti. Ugotovite naravo težave in bodite pozorni na vse dodatne simptome. Različna zdravila delujejo na različne simptome, zato natančna diagnoza olajša izbiro pravega zdravila.

Zdravila so lahko v različnih oblikah – tablete, kapsule, sirupi, kreme itd. Izberite obliko, ki vam najbolj ustreza, pri čemer upoštevajte lastne želje in praktičnost uporabe.

Na naši spletni strani je ob vsakem zdravilu podroben opis, ki vključuje njegovo sestavo, odmerjanje, delovanje in navodila za uporabo. Ti podatki vas bodo seznanili z vsakim zdravilom posebej in vam olajšali izbiro. Pravilna obveščenost o možnih stranskih učinkih zdravila je pomembna, da veste, kaj lahko pričakujete in kako ravnati v primeru težav. Če imate kakršne koli dvome ali vprašanja, je vedno najbolje, da se posvetujete s farmacevtom.

Kako naročiti izdelek?

Enega ali več izdelkov lahko naročite s pomočjo naročilnice na strani izdelka. Ko dodate želeni artikel v košarico, morate klikniti na gumb “zaključi nakup”. Zelo pomembno je, da so vneseni podatki pravilni, sicer paketa ne bomo mogli poslati. Po oddaji naročila se na navedeni elektronski naslov pošlje potrdilo o prejemu.

Ali lahko prekličem naročilo?

Če želite naročilo preklicati, morate to storiti v 1 uri na navedeni elektronski naslov. Če naročilo v tem roku ni preklicano, se šteje, da se kupec s pogoji strinja in ga ni mogoče preklicati.

Kako lahko plačam izdelek?

Izdelek plačate po povzetju, ko kurir dostavi paket na navedeni naslov.

Kdaj bo izdelek poslan na naslov?

Obveznost oglaševalca je, da blago pošlje kupcu v skladu z dogovorom in navedenim načinom pakiranja. V kolikor je naročilo oddano do 16. ure, bo poslano na naslov kupca. V kolikor je naročilo oddano po 16. uri, bo odposlano prvi naslednji delovni dan.

Kdaj lahko pričakujem pošiljko?

Čas dostave se lahko razlikuje glede na to, kje živite. Trudimo se zagotoviti hitro in zanesljivo dostavo, da bi vaše izdelke dostavili v najkrajšem možnem času. To je običajno približno 3 delovne dni.

Ali mi je lahko zagotovljena diskretnost?

Seveda so pošiljke, ki jih pošiljamo strankam, neoznačene in nikjer ni navedena vsebina ali cena artikla. Enako v celoti podpiramo diskretnost in profesionalen pristop poslovanja do vsake stranke.