Brezplačna dostava

za celotno Slovenijo

Brezplačni testerji

ob vsakem naročilu

20,000 strank

kakovost, varnost, zasebnost

Nizke cene

velja za vse izdelke

Black Widow

black widowBlack Widow kapi delujejo tako, da spodbujajo ženske hormone in izboljšujejo pretok krvi v vaginalnem predelu. Ta afrodizijak predstavlja naravno rešitev za povečanje spolne želje pri ženskah. Z izboljšanjem cirkulacije in povečanjem pretoka krvi skozi nožnico, kapi obljubljajo intenziven spolni vrhunec.

PRIHRANITE DENAR!

Veliki popusti na večje pakete

Izdelki v košarici:
V košarici ni izdelkov

Naroči BLACK WIDOW za žene

PakiranjeVarčevanje Cena paketa Cena 
2 x BLACK WIDOW za ženske 2 x BLACK   49,99 €
3 x BLACK WIDOW za ženske 3 x BLACK 5,00 € 74,99 € 69,99 €
4 x BLACK WIDOW za ženske 4 x BLACK 14,99 € 99,98 € 84,99 €
5 x BLACK WIDOW za ženske 5 x BLACK 29,99 € 124,98 € 94,99 €
6 x BLACK WIDOW za ženske 6 x BLACK 39,98 € 149,97 € 109,99 €
7 x BLACK WIDOW za ženske 7 x BLACK 54,98 € 174,97 € 119,99 €

IZBRALI STE TE IZDELKE:

    DARILO: Poštnina je za vas brezplačna!

    Skupni znesek naročila:

    Kapljice Black Widow za ženske, znane tudi kot “Black Widow”, so afrodiziak, ki pri ženskah spodbuja spolno željo. Ta izdelek je rezultat dolgotrajnih raziskav in poskusov in velja za enega najmočnejših afrodiziakov za ženske na trgu. S svojimi naravnimi sestavinami in preprosto formulo kapljice Black Widow obljubljajo povsem novo raven spolnega užitka.

    Namenjeni so vsem ženskam, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje, še posebej tistim, ki čutijo pomanjkanje želje po seksu ali težko uživajo v intimnosti. Ta afrodiziak je namenjen tudi ženskam, ki so bile dolgo časa spolno neaktivne.

    Kapljice Black Widow so v obliki brezbarvne tekočine brez okusa in vonja. Priporočljivo je, da polovico stekleničke, kar je en odmerek, zaužijete 20-30 minut pred načrtovanim spolnim odnosom. Tekočino lahko zaužijete samo ali jo dodate pijači ali hrani. Bistvenega pomena je, da se v 24 urah držite priporočenega odmerka, da preprečite neželene stranske učinke.

    Sestava kapljic Black Widow vključuje popolnoma naravne sestavine, kot so ginko biloba, ginseng in izvleček mace, ki spodbujajo povečanje ženskih hormonov. Ta edinstvena formula obljublja močnejšo željo po seksu, izboljšano vaginalno vlažnost, intenzivnejše krčenje vaginalnih mišic ter večje spolno zadovoljstvo in vzdržljivost.

    Kapljice Black Widow lahko mešate s katero koli pijačo, bodisi alkoholno ali brezalkoholno. Njihov učinek se začne približno 30 minut po zaužitju in lahko traja do 12 ur. Za najboljši učinek je priporočljivo vzeti pol ure pred spolno aktivnostjo.

    Po dolgoletnih raziskavah so se kapljice Black Widow izkazale za varen izdelek brez škodljivih učinkov. Pomembno je omeniti, da ženske ohranijo nadzor nad svojo spolno željo, medtem ko ta afrodiziak to željo poveča. Diskretno nakupovanje v zaupanja vrednih spletnih trgovinah zagotavlja anonimnost in dostavo na vaš prag v 48 urah.

    Kapljice Black Widow za ženske obljubljajo osvežitev in poživitev spolnega življenja žensk. Njihova naravna formula in preprosta uporaba povečata željo po seksu, polepšata intimne trenutke in omogočita dolgoročno spolno zadovoljstvo. Pomembno je, da se držite priporočenih odmerkov in skrbno spremljate reakcije lastnega telesa.