Brezplačna dostava

za celotno Slovenijo

Brezplačni testerji

ob vsakem naročilu

20,000 strank

kakovost, varnost, zasebnost

Nizke cene

velja za vse izdelke

Pogoji nakupa in uporabe

ČLANKI

Tablete uporabite po navodilih. Izdelek ni namenjen osebam mlajšim od 18 let. Hraniti na hladnem in suhem mestu, v skladu z navodili na embalaži. Hraniti izven dosega otrok.

NAROČANJE:

Po naročilu izdelka boste na navedeni elektronski naslov prejeli potrdilo. Če želite naročilo preklicati, lahko to storite v roku 1 ure preko navedenega elektronskega naslova. Če naročilo v tem roku ni preklicano, se šteje, da se kupec s pogoji strinja in preklic ni več možen. Obveznost oglaševalca je, da blago pošlje v skladu z dogovorom in navedenim načinom pakiranja. V kolikor je naročilo oddano do 16. ure, bo odposlano še isti dan; sicer pa naslednji delovni dan.

PLAČILO:

Naročena pošiljka pride kot priporočena pošiljka, plačilo pa po povzetju. Poštnina za naročen izdelek je brezplačna. V primeru plačila po povzetju Hrvaška pošta zaračuna storitev po svojem ceniku.

GARANCIJA:

Če z izdelkom niste zadovoljni, nudimo garancijo vračila denarja v višini nakupne cene. Za uveljavljanje garancije nas prosimo obvestite po elektronski pošti v roku 30 dni od prejema izdelka. Stroške vračila krije kupec. Izdelek mora biti nerabljen, v originalni embalaži, z največ dvema uporabljenima tabletama.

ODPOVED ODGOVORNOSTI:

Podatki na spletni strani so namenjeni splošnim informacijam in niso nadomestilo za zdravniški nasvet. Če potrebujete zdravniško pomoč, se obrnite na specialista. Oglaševalec ne odgovarja za mnenja in ocene posameznikov.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV:

Oglaševalec se zavezuje, da bo vse podatke o uporabnikih hranil v skladu z zakonodajo. Podatki se uporabljajo izključno za namene dostave izdelkov in pošiljanja promocijskih ponudb. Uporabniški podatki niso dostopni nepooblaščenim osebam.

KONTAKT

Za vsa vprašanja in komunikacijo smo vam na voljo preko elektronske pošte: [email protected]